Cart:

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Nieuws over Airsoft en Speelgoed algemeen

nieuwskrant logo    Airsoft en Speelgoed nieuwskrant       logo krant toysdreamworld

 Uw nieuwsbericht kunt u ons mail op toysdreamworldredaktie@gmail.com


Woensdag, 2 April 2014

Wijkagent pocht met wapen

HENGELO - 

Een wijkagent uit Hengelo (O.) is woensdagmiddag op het matje geroerpen bij de korpsleiding van de politie Oost-Nederland. Hij plaatste woensdag een foto van zijn nieuwe dienstwapen op Twitter met daarbij de opmerking „Mijn nieuwe vriend voor de rest van mijn loopbaan. Don't f... with the wijkagent!” „Ongepast”, aldus de korpsleiding.

Wij hebben in Nederland het geweldsmonopolie en zijn de enige die op straat een wapen mogen dragen. Daarom kan het niet dat op deze wijze over onze wapens wordt gecommuniceerd”, zegt een woordvoerder namens de politietop. „De korpsleiding neemt afstand van het bericht.”

De tweet van de wijkagent leidde in korte tijd tot honderden reacties op Twitter en vele parodieën. Na een uurtje verdween het bericht van Twitter. Met de wijkagent is een gesprek gevoerd dat „ertoe moet leiden dat hij in het vervolg beter nadenkt”. Er zijn geen disciplinaire maatregelen tegen de man genomen.

Bron: Telegraaf


Woensdag 19-03-2014

Moeder geeft zoon aan:

In den haag heeft een moeder haar zoon aangegeven voor het in bezit hebben van ruim 30 nepwapens. De agenten kwamen aan de deur om een aangifte op te nemen van beroving op de jongeman.

De jongeman bleek echter niet thuis te zijn. De moeder deelde de agenten mee dat ze bezorgd was over haar zoon en gaf toegang tot zijn kamer. Daar vonden de agenten de nepwapens waaronder airsoft replica's.

Niet bekend is of tot vervolging wordt overgegaan.

Bron: Telegraaf.


Maandag 6 Januari 2014

Ruimen woning 'handgranatenman' begonnen

De politie is maandagochtend begonnen met de ruiming van een woning aan de Tielensstraat in Geleen.

Afgelopen Zaterdag is er in deze woning een grote hoeveelheid materiaal uit de Tweede Wereldoorlog gevonden, waaronder wapens en munitie.

De 41-jarige bewoner werd zaterdagochtend aangehouden nadat hij gasten van een kroeg in Geleen had bedreigd met een handgranaat.

Bij zijn aanhouding bleek de man drie handgranaten bij zich te hebben. Die waren overigens onklaar gemaakt.

Bij een inval in zijn woning vond de politie nog meer wapens, airsoftreplica's en andere zaken uit de Tweede Wereldoorlog, zoals helmen en uniformen.

Volgens een woordvoerder van de politie is het huis van onder tot boven volgestouwd met artikelen uit de oorlog.

De bewoner zit nog steeds vast en wordt dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank in Maastricht.

Het ruimen zal naar verwachting uren in beslag nemen. De legale spullen worden niet in beslag genomen en blijven in het huis.

Toysdreamworld.com

Bron NAPWoensdag 20 November 2013

Winkels verwachten 515 miljoen aan Sinterklaasaankopen

Geen crisis voor Sint en Piet. De verwachting is dat in Nederland aan het Sinterklaasfesst voor 510 en 515 miljoen extra omzet te boeken.

Toysdreamworld.com


Maandag 5 November 2013
 
Multiplex had een grote verrassing. Na de in 2009 de Aurora 9 RC zender te hebben geintroduceerd,is er nu de Aurora 9X. Met een responstijd van 7ms een van de toppers in de markt.
 
Er is veel aandacht besteed aan betere dynamische en ergonomische toegepaste schakelaars, die uit ervaringen van de Aurora 9 zijn voortgekomen. De huidige technische stand van zaken met betrekking tot programmering en telemetrie is opgenomen in deze nieuwste configuratie.
 
Met de gelijktijdige implementatie van het SLT 2,4 GHz overdrachtsprotocol is deze Aurora 9X zender ook complementair met modellen van andere RC-fabrikanten . Helaas is de programmering in het Duits of Engels.
 
Inzender: Dolf 

 

Vrijdag 25 Oktober 2013.

www.toysdreamworld opent krant.

Vandaag is de krant met nieuws over Airsoft en Speelgoed van start gegaan.

De krant wordt gevuld door de website en wij hopen  natuurlijk dat u als klant

helpt met nieuws feiten over Airsoft en Speelgoed.

 

 

Vrijdag 25 Oktober 2013

 

Politie houdt 26 jarige aan wegens wapenbezit

De politie van Den Haag heeft een 26 jarige inwoner aangehouden wegens wapenbezit. De 26 Jarige J de H. had een Airsoftpistool in zijn bezit en was niet geregistreed bij een airsoftclub.

Tegen de man is verbaal opgemaakt.

Ingezonden door: Peter

 

© 2007 Toysdreamworld.com. All Rights Reserved.